Slike za spomenike

Slike na nadgrobnim spomenicima verno oslikavaju naše najmilije i ostaju kao svedoci za buduće generacije. Razvoj tehnike i primena novih materijala skoro da su u potpunosti izbacile ručno klesanje slika na spomenicima.

Sada se slike iz elektronskog formata, verno prenose na keramičke pločice ili na granit direktno. Korišćenjem savremene kompjuterske opreme izvorne fotografije se digitalno retuširaju i dorađuju i konačno odabrano rešenje se prenosi na keramiku ili granit.

VRŠIMO USLUGU IZRADE FOTO KERAMIKE ZA KAMENORESCE

Fotokeramičke slike

Primena savremene tehnologije izrade, kvalitetna boja i visoke temperature pečenja porcelana garantuju dugotrajnost slika i otpornost na sve vremenske uslove.

Postoji više oblika i dimenzija pločica na kojima se mogu štampati slike.

Oblici:

Ovalni, Bohemija, Elipsa, Pravougaonik, Krug, Srce, Pergament, Knjiga

U galeriji možete odabrati željeni oblik i dimenzije pločice. Naš kreativni tim pomoći će vam da se izvorna slika lepo retušira i da se odabere adekvatna pozadina. Uz većinu oblika koji vam se nude postoje i adekvatni ramovi.

Slike gravirane u granitu

Graviranje u granitu je još jedno trajno rešenje koje će čuvati uspomenu na dragi lik. Profesionalnom opremom, graviraju se slike na granitnim pločicama ili direktno na spomeniku. Preko gravure ide sivi premaz.

U galeriji možete videti neke od radova.

Za koju god vrstu slika se odlučili, kvalitet i dugotrajnost su garantovani.