Kontakt

O nama

Firma COSMOS TRADE iz Kruševca, regiona sa najdužom tradicijom u proizvodnji, obradi i ugradnji nadgrobnih spomenika, grobnica i raznih ornamenata od granita, mermera i Belovodskog Pešcara, nudi tržistu Srbije i zemljama u regionu vrhunski dizajnirane, precizno tehnološki obrađene nadgrobne spomenike i grobnice.

Pored dizajniranja i izrade spomenika u skladu sa željama korisnika, na stanju imamo više desetina razlicitih modela nadgrobnih spomenika, izuzetnih skulptura, kao i standardnih elemenata grobnica, pa smo u mogucnosti da ih u veoma kratkom roku (3-5 dana) postavimo u bilo kom delu Srbije, Crne gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Hrvatske. Kao direktni uvoznici granita, u mogucnosti smo da tržistu ponudimo po najpovoljnijim cenama proizvode izrađene od vrhunskih materijala.

U skladu sa Vašim idejama, željama i mogućnostima naš tim ce osmisliti jedinstveno rešenje sa kojim će i najzahtevniji klijenti biti zadovoljni.

U galeriji proizvoda možete pogledati modele spomenika koje trenutno imamo na stanju, a ako ste u prilici izvolite nas posetiti i uživo videti spomenike. Na taj nacin ćete u potpunosti otkloniti neizvesnost oko izbora modela i krajnjeg izgleda Vašeg spomenika.

Firma Cosmos trade nudi Vam mogućnost uvoza eksluzivnijih modela spomenika sa specijalnim duborezima (klesarskim radovima), od materijala po želji.

Pored usluge izrade i montaže spomenika i ostalih pratećih elemenata za spomenike (poklopne ploce, okviri, vaze, foto keramika, slike gravirane na granitu), u ponudi imamo i veliki izbor materijala za oblaganje fasada, izradu enterijera i eksterijera. Nudimo posebne uslove za investitore i preduzimače.

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije. Tu smo da razjasnimo sve Vaše nedoumice i nađemo najbolje rešenje za Vas.

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Predmet

Vaša poruka

Cosmos trade d.o.o.
Jastrebački put bb
37000 Kruševac (Veliko Golovode)

Tel/Fax: +381 37-492 007,
+381 37 736 637
Mob. +381 63-658 654 Nikola Stojic
+381 63 8489 006 Vučko Stojić
e-mail: office@cosmostrade.rs
Skype: stojic.nikola